Tjänster

OstVastBygg.se-Översikt-Tjänster_w1400x500

Översikt tjänster

Med oss kan du känna dig trygg.

Vi erbjuder de flesta tjänsterna inom byggbranschen, och har både kunskapen och kapaciteten att hjälpa dig med både stora och små byggprojekt.

Nedan är de vanligaste tjänsterna vi erbjuder. Saknar du något? Tveka inte att kontakta oss och se om vi har just det som du söker. Välkommen!

 

Vad är en tjänst?

En tjänst är en aktivitet eller funktion som tillför värde till en mottagare, betjänar denna, utan att i sig innebära att ett bestående fysiskt objekt med eget värde tillförs mottagaren.

OstVastBygg.se-Stocksund-Större-tillbyggnad-6_w1024x1024

Totalentreprenad

Helhetsgrepp – vi tar hand om allt! Total-entreprenad på riktigt! Vi är med dig från idé och planering till genomförande och uppföljning.

OstVastBygg.se-Österskär-Husresning-kran_w1024x1024

Nyproduktion

Vi har både kapacitet och kunskap att bygga just ert drömhus efter era önskemål och budget. Vi samarbetar även med flera husleverantörer.

OstVastBygg.se-Lidingö-tillbyggnad-9_w1024x1024

Renovering

Vi utför stora och små renoveringar i Ert hus, sommarstuga, Attefallshus, garage, carport m.m. Vi hjälper till med idéer och lösningsförslag.

OstVastBygg.se - Tillbyggnad av hus på Lidingö, Stockholm

Tillbyggnad

Vi hjälper er till ett större boende. Allt från mindre utbyggnader av befintligt hus, till att göra stora taklyft och lägga till hela våningsplan.

OstVastBygg.se-Vallentuna-BR1-Dusch-5-2_w1024x1024

Ombyggnation

Vi utför stora och små ombyggnationer i Ert hus, sommarstuga, Attefallshus, garage, carport m.m. Vi hjälper till med idéer och lösningsförslag.

OstVastBygg.se-Camilla-2_w650x650

ROT-avdrag

Har du koll på de aktuella avdragsreglerna? Oroa dig inte, det behöver du inte eftersom vi har det. Ingår i alla våra byggprojekt.

Behöver du hjälp med ditt byggprojekt?

Vi hjälper dig att gå från drömmar till verklighet. Börja gärna med att kontakta oss för en kostnadsfri offert.